Rólunk

                                      CÉGISMERTETŐ

Az Eurocargo-Berény Kft. egy sokéves tapasztalattal rendelkező szállítmányozási cég. 2010-ben alakult Jászberényben, családi vállalkozásként, ekkor a többségi tulajdonos már 20, az ügyvezető 6 éves szakmai múlttal rendelkezett nemzetközi fuvarozás terén, mint cégtulajdonos és gépkocsivezető egyaránt. 


Flottánkban szerepel több gépjárműtípus, ponyvás- és zárt furgon, illetve teherautó, tandem és nyerges szerelvény. Járműveink rendszeresen járnak Nyugat-Európába, legtöbbször Németországba, de fuvarjaink érintik Ausztriát, Szlovéniát, Szlovákiát, Csehországot és Lengyelországot is.

Fő profilunk az expressz szállítás, melyet legfőképp dobozos, ponyvás furgonjaink segítségével végezzük az EU-n belül. Az árufelvételtől folyamatos az autóink haladása, a tapasztalatainknak köszönhetően az áru pontosan és zökkenőmentesen ér célba. Készenlétbe helyezett sofőrjeinknek által a fuvarmegrendeléstől számított 1-4 órán belül kiállítjuk az autót a magyarországi felrakóra. Nagyobb árumennyiség és magas áruérték esetén, tehergépkocsiinkat, két sofőrrel biztosítjuk.


Precizitásunkat, megbízhatóságunkat jellemzi, hogy a szállított áruink jelentősebb része autóalkatrész, minősített fuvarozók vagyunk a sindelfingeni Mercedes-Benz gyárba, továbbá rendszeresen szállítunk műanyag fröccsöntő gépek vázszerkezetét, mezőgazdasági gépek fő alkatrészeit, amelyeknél a megfelelő rögzítés elengedhetetlen, illetve élelmiszert.


A cég vezetői, irányítói mind rendelkeznek nemzetközi tehergépkocsi vezetői múlttal, mely tudással a nap 24 órájában rendelkezésre állnak a sofőrök munka közben felmerülő kérdéseire, esetleges problémáira. Irodánkban naprakész alkalmazottak, a telephelyünkön sokéves szakmai múlttal rendelkező szerelő segíti, hogy partnereinknek a legszínvonalasabb és legpontosabb szolgáltatást nyújtsuk.

Kiss & Társa, 1013 Budapest, Clark Ádám tér 1., +36-67-632-456
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el